Dolar 35,1981
Euro 36,7471
Altın 2.968,65
BİST 9.724,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Az Bulutlu
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Pts 12°C
Sal 12°C
Çar 12°C
Per 11°C

Dokuz Eylül Üniversitesi 128 Öğretim Üyesi alıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi 128 Öğretim Üyesi alıyor
6 Aralık 2024 22:17
20
A+
A-

06.12.2024- İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi 128 Öğretim Üyesi alımı yapacak. İlanın detayları şu şekilde;

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’na göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları’na göre yapılacaktır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları’na; https://personel.deu.edu.tr/ogretim-uyesi-kadrolarina-basvuru adresinden ulaşılabilir.

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular https://deabs.deu.edu.tr web adresi üzerinden elektronik olarak alınacaktır. Başvurularda hazırlanacak olan formlar belirtilen web adresinde bulunmaktadır.

Adayların; son altı ay içinde çekilmiş bir adet fotoğraf, kimlik belgesi, e-Devlet üzerinden alınan lisans, yüksek lisans, doktora, mezun belgeleri ile doçentlik belgesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi, özgeçmiş ve yayın listesi ve bilimsel eserlerinden oluşan dosyalarını, https://deabs.deu.edu.tr üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılanlar dahil) e-Devlet üzerinden alacakları “HİTAP Hizmet Belgesini” müracaatlarına eklemeleri gerekmektedir. (Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından başvuracak adaylar için geçerlidir.)
E-Devletten alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.

Yabancı ülkelerden alınan mezuniyet belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ve/veya Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Profesör kadrosuna başvuran adayların dilekçelerinde başlıca araştırma eserini belirtmeleri gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler DEABS (Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Başvuru Sistemi) ne yüklendikten sonra, sistem üzerindeki başvuru dilekçesinin de imzalı olarak taranması ve yüklenmesi gerekmektedir. Sisteme yüklenen dilekçenin ilan başvuru süresi sonuna kadar doçent ve profesör kadrosu için Rektörlük adresine, doktor öğretim üyesi kadrosu için ilgili birimin adresine ulaştırılması gerekmektedir.

Sistem üzerinden tamamlanmayan taslak durumundaki başvurular kabul edilmeyecek olup başvurunun süresi içinde eksiksiz tamamlanması tamamen adayın sorumluluğundadır. Taslak aşamasında bırakılan ve eksik yapılan başvurulardan Üniversitemiz sorumlu değildir.

İlanda belirtilen şartları taşımayan, eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

NOT: (*) bulunan anabilim dalında İngilizceden Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’te belirtilen şartlara sahip olmak.
(**) bulunan anabilim dalında Almancadan Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’te belirtilen şartlara sahip olmak.
 

BİRİM/ANABİLİM DALI/ANASANAT DALI/PROGRAMIÜNVANADETNİTELİKLER
BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ   
Müzik EğitimiProfesör1Müzik alanında doçentliğini almış olmak. Müzikoloji ve piyano eğitimi konularında çalışmaları olmak.
Sınıf EğitimiProfesör1Türkçe ve edebiyat öğretimi alanında çalışmaları olmak.
Coğrafya EğitimiProfesör1Fiziki Coğrafya alanında doçentliğini almış olmak. Coğrafya ve çevre eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Alman Dili Eğitimi (**)Doçent1Alman Edebiyatında eğitim ve kültür üzerine çalışmaları olmak. 
Matematik EğitimiDoçent1Matematik Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak. Matematik eğitiminde ispat üzerine çalışmaları olmak.
Müzik EğitimiDoçent1Müzik Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak. Müziksel işitme eğitimi üzerine çalışmaları olmak.
Rehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkDoçent1Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında doçentliğini almış olmak. Dijital bağımlılıklar üzerine çalışmaları olmak.
İngiliz Dili Eğitimi (*)Doçent1Yabancı Dil Eğitimi (İngilizce) alanında doçentliğini almış olmak. Eylem odaklı yaklaşım üzerine çalışmaları olmak.
İngiliz Dili Eğitimi (*)Doçent1Eleştirel düşünme ve okuma üzerine çalışmaları olmak.
Alman Dili Eğitimi (**)Doktor Öğretim Üyesi1Alman Dili ve Edebiyatında doktora
yapmış olmak. Alman dili öğretiminde teknoloji kullanımı konusunda çalışmaları olmak.
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ   
Denizcilik Ekonomisi ve Politikaları (*)Doçent1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak. Turizm hizmetinde tedarik zinciri, entegre çözümler ve hizmet hataları konularında çalışmaları olmak.
Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (*)Doktor Öğretim Üyesi1Enerjide doktora yapmış olmak. Gemi makineleri, enerji, yanma ve soğutma konularında çalışmaları olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ   
Çocuk Diş HekimliğiProfesör1Çocuk Diş Hekimliği alanında doçentliğini almış olmak. Çocuklarda COVID-19, ağız ve diş sağlığı ilişkisi konusunda çalışmaları olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ   
Toplumsal Yapı ve DeğişmeProfesör1Sosyoloji alanında doçentliğini almış olmak. Siyaset sosyolojisi, dil sosyolojisi ve kültür sosyolojisi alanlarında çalışmaları olmak. 
Genel DilbilimiProfesör1Dilbilimi alanında doçentliğini almış olmak. Sözdizimi alanında çalışmaları olmak.
Yeniçağ TarihiDoçent1Yeni Çağ Tarihi alanında doçentliğini almış olmak. Karşılaştırmalı kent tarihi alanında çalışmaları olmak.
Genel DilbilimiDoçent1Köktürkçe ve çağdaş uygur türkçesi alanında çalışmaları olmak.
Genel DilbilimiDoktor Öğretim Üyesi1Genel Dilbilimde doktora yapmış olmak. Dil kullanım bilimi ve göstergebilim alanlarında çalışmaları olmak. 
Uygulamalı PsikolojiDoktor Öğretim Üyesi1Karar verme, risk alma ve bilişsel işlevler konularında çalışmaları olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen Merkezi Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinde en az 85 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.
Sosyal PsikolojiDoktor Öğretim Üyesi1Psikolojide doktora yapmış olmak. Minimal grup ve sosyal normlar konularında çalışmaları olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen Merkezi Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinde en az 85 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.
FEN FAKÜLTESİ   
Uygulamalı Matematik (*)Profesör1Matematik alanında doçentliğini almış olmak. B-spline eğrileri ile geometrik modelleme konusunda çalışmaları olmak.
Nükleer FizikDoktor Öğretim Üyesi1Nükleer Bilimlerde doktora yapmış olmak. Yapay sinir ağları ve bunların gamaspektroskopik uygulamaları alanında çalışmaları olmak.
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON FAKÜLTESİ  
Geriatrik FizyoterapiProfesör1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak. Geriatrik fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında kas iskelet sistemi hastalıkları ve romatizmal hastalıklar ile ilgili çalışmaları olmak.
Kardiyopulmoner Fizyoterapi-RehabilitasyonProfesör1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak. Kardiyopulmoner fizyoterapi-rehabilitasyon ve organ transplantasyonunda fizyoterapi ve rehabilitasyon alanlarında çalışmaları olmak.
Kardiyopulmoner Fizyoterapi-RehabilitasyonProfesör1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak. Kardiyopulmoner fizyoterapi-rehabilitasyon ve metabolik hastalıklarda fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında çalışmaları olmak.
Kardiyopulmoner Fizyoterapi-RehabilitasyonDoçent1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak. Kardiyopulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında ölçüm araçları, değerlendirme ve tedavi ile ilgili çalışmaları olmak.
Geriatrik FizyoterapiDoktor Öğretim Üyesi1Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonda doktora yapmış olmak. Geriatrik fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında fonksiyonel uygunluk, düşme riski ve düşmenin önlenmesi konularında çalışmaları olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ   
Grafik TasarımıProfesör1Tasarım alanında doçentliğini almış olmak. Çevresel grafik tasarım alanında çalışmaları olmak.
Film Tasarım ve YönetmenliğiProfesör1Sinema alanında doçentliğini almış olmak. Ulusal ve uluslararası festivallerde belgesel film çalışmaları olmak.
Film Tasarım ve YazarlıkProfesör1Sinema alanında doçentliğini almış olmak. Senaryo, uyarlama ve melodram üzerine çalışmaları olmak.
Grafik Resimleme ve BaskıProfesör1Tasarım alanında doçentliğini almış olmak. Baskı sanatları ve güncel baskı uygulamaları üzerine çalışmaları olmak.
MüzikolojiProfesör1Güzel Sanatlar Eğitimi (Müzik Eğitimi) alanında doçentliğini almış olmak. Müzik psikolojisi ile ilgili çalışmaları olmak.
Dramatik Yazarlık-DramaturjiProfesör1Sahne Sanatları alanında doçentliğini almış olmak. Oyun yazarlığı eğitimi ve dramaturji alanında çalışmaları olmak.
Dramatik Yazarlık-DramaturjiDoçent1Sahne Sanatları alanında doçentliğini almış olmak. Modern tiyatro kuramı ve dramaturji alanında çalışmaları olmak.
Dramatik Yazarlık-DramaturjiDoçent1Sahne Sanatları alanında doçentliğini almış olmak. Disiplinlerarası tiyatro kuramı ve dramaturji alanında çalışmaları olmak.
Film Tasarım ve YazarlıkDoçent1Sinema alanında doçentliğini almış olmak. Ortadoğu sineması ve metin yazarlığı üzerine çalışmaları olmak.
OyunculukDoçent1Sahne Sanatları alanında doçentliğini almış olmak. Hareket düzeni, koreografi ve reji alanlarında çalışmaları olmak.
Sanat KuramlarıDoçent1Sinema alanında doçentliğini almış olmak. Film eleştirisi ve popüler kültür-sinema ilişkisi konusunda çalışmaları olmak.
Aksesuar TasarımıDoçent1Tasarım alanında doçentliğini almış olmak. Moda aksesuar tasarımı alanında yeni teknolojiler konusunda çalışmaları olmak.
Aksesuar TasarımıDoçent1Tasarım alanında doçentliğini almış olmak. Takı alanında çalışmaları olmak.
MüzikolojiDoçent1Güzel Sanatlar Eğitimi (Müzik Eğitimi) alanında doçentliğini almış olmak. Müzik eğitiminde duyuşsal alanlar ve orkestra üzerine çalışmaları olmak.
Tekstil ve Moda TasarımıDoçent1Tasarım alanında doçentliğini almış olmak. Deneysel giysi tasarımı alanında çalışmaları olmak.
Seramik ve Cam Doçent1Plastik Sanatlar alanında doçentliğini almış olmak. Seramik teknolojisi konusunda çalışmaları olmak.
Resim  Doktor Öğretim Üyesi1Resimde sanatta yeterlik yapmış olmak. Yeni nesil teknolojiler ve figüratif resim alanında çalışmaları olmak.
FotoğrafDoktor Öğretim Üyesi1Fotoğrafta sanatta yeterlik yapmış olmak. Yeni teknolojiler ve fotoğraf ilişkisi konusunda çalışmaları olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ  
Cerrahi Hastalıkları HemşireliğiProfesör2Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği alanında doçentliğini almış olmak. Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği alanında çalışmaları olmak.
Halk Sağlığı HemşireliğiProfesör1Hemşirelik (Halk Sağlığı Hemşireliği) alanında doçentliğini almış olmak. Okul hemşireliği alanında çalışmaları olmak.
Doğum ve Kadın Hastalıkları HemşireliğiProfesör1Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında doçentliğini almış olmak. Jinekoloji ve Ürojinekoloji alanında çalışmaları olmak.
Hemşirelik EsaslarıProfesör1Hemşirelik Esasları ve Yönetimi alanında doçentliğini almış olmak.
Hemşirelik bakım uygulamaları ve protokolleri alanında çalışmaları olmak.
Doğum ve Kadın Hastalıkları HemşireliğiDoçent1Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında doçentliğini almış olmak. Doğuma hazırlık sınıfları alanında çalışmaları olmak.
İç Hastalıkları HemşireliğiDoçent1Dahili Hastalıklar Hemşireliği alanında doçentliğini almış olmak. Geriatri hemşireliği alanında çalışmaları olmak.
HUKUK FAKÜLTESİ  
Deniz HukukuProfesör1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Deniz Hukuku alanında doçentliğini almış olmak. Taşıma Hukuku alanında ulusal ve uluslararası çalışmaları olmak.
Bilişim HukukuProfesör1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Bilişim ve Teknolojileri Hukuku alanında doçentliğini almış olmak. Yapay zeka, bulut bilişim konularında çalışmaları olmak.
Hukuk Felsefesi ve SosyolojisiDoçent1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi alanında doçentliğini almış olmak. Hukuk felsefesi, hukuk, toplumsal düzenin mahiyeti ve hukuk sosyolojisi alanlarında çalışmaları olmak.
İş ve Sosyal Güvenlik HukukuDoçent1Hukuk fakültesi mezunu olmak. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında doçentliğini almış olmak. Bireysel iş hukuku, toplu iş hukuku ve kişisel verilerin korunması hukukunda çalışmaları olmak.
Medeni HukukDoçent1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Medeni Hukuk alanında doçentliğini almış olmak. Medeni hukuk, miras hukuku ve tüketici hukuku alanında çalışmaları olmak.
Medeni HukukDoçent1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Medeni Hukuk alanında doçentliğini almış olmak. Medeni hukuk, mal rejimi hukuku, sorumluluk hukuku ve bankacılık hukuku alanında çalışmaları olmak.
Avrupa Birliği HukukuDoçent1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Birleşmiş Milletler örgütü kuvvet kullanma, AB hukuku ve deniz hukuku alanlarında çalışmaları olmak. 
Roma HukukuDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Özel Hukukta doktora yapmış olmak. Roma hukuku, Roma borçlar hukuku ve miras hukuku alanlarında çalışmaları olmak.
Mali Hukuk Doktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Kamu hukukunda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Vergi hukuku, anayasal vergilendirme ilkeleri ve vergi anlaşmazlıklarının çözüm yolları alanlarında çalışmaları olmak.
İdare HukukuDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Kamu hukukunda doktora yapmış olmak. Ekonomik idare hukuku, idarenin sözleşmeleri ve enerji hukuku alanında çalışmaları olmak.
Milletlerarası Özel HukukDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Özel Hukukta doktora yapmış olmak. Milletlerarası özel hukuku, milletlerarası tahkim hukuku, yabancı hukuku ve çocuk hukuku alanında çalışmaları olmak.
Hukuk TarihiDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Kamu hukukunda doktora yapmış olmak. Osmanlı ceza hukuku ve Osmanlı kira hukukunda çalışmaları olmak.
Ceza ve Ceza Muhakemesi HukukuDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Kamu hukukunda doktora yapmış olmak. Yaptırım hukuku, alternatif uyuşmazlık çözüm yolları ve yapay zeka hukuku alanlarında çalışmaları olmak.
Bilişim HukukuDoktor Öğretim Üyesi1Hukuk fakültesi mezunu olmak. Kamu veya özel hukuk alanında doktora yapmış olmak. Çalışma hayatında ve uyuşmazlık çözüm sürecinde kişisel verilerin korunması hukuku alanında çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ  
İstatistikProfesör1İstatistik alanında doçentliğini almış olmak. Fonksiyonel veri analizi ve çok değişkenli istatistiksel yöntemler alanlarında çalışmaları olmak.
İstatistikDoçent1Ekonometri alanında doçentliğini almış olmak. Zaman serisi analizi ve öngörümleme konularında çalışmaları olmak.
İktisat PolitikasıDoçent1Makro İktisat alanında doçentliğini almış olmak. Ekonomik entegrasyon ve ekolojik iktisat alanında çalışmaları olmak.
Üretim Yönetimi ve PazarlamaDoçent1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak. Satış elemanlarının eğitimi ve fijital pazarlama konularında çalışmaları olmak.
Üretim Yönetimi ve PazarlamaDoçent1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak. Müşteri segmentasyonu ve tüketici yenilikçiliği konularında çalışmaları olmak.
İŞLETME FAKÜLTESİ   
Avrupa Birliği Hukuku (*)Profesör1Avrupa Birliği alanında doçentliğini almış olmak. Avrupa Birliği Hukuku, ayrımcılık, serbest dolaşım ve brexit konularında çalışmaları olmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİ   
ŞehircilikProfesör1Şehir ve Bölge Planlama alanında doçentliğini almış olmak. Ulaşım ve altyapı planlaması üzerine çalışmaları olmak. 
ŞehircilikProfesör1Şehir ve Bölge Planlama alanında doçentliğini almış olmak. Deprem riskinin kent planlamasına etkileri ve organize sanayi bölgeleri üzerine çalışmaları olmak. 
Bölge PlanlamaProfesör1Şehir ve Bölge Planlama alanında doçentliğini  almış olmak. Koruma planlaması ve kültürel miras yönetimi üzerine çalışmaları olmak. 
Bina BilgisiDoktor Öğretim Üyesi1Bina Bilgisinde doktora yapmış olmak. Mimarlık eğitiminde enformel ortamlar ve müzeler üzerine çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ   
Cevher HazırlamaProfesör1Maden Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Cevher ve kömür öğütme işlemlerinde basınçlı su jeti kullanımı üzerine çalışmaları olmak.
Cevher HazırlamaProfesör1Maden Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Elektronik atıklardan metal kazanımı ve mikrodalga çözündürme yöntemi konularında çalışmaları olmak.
Tekstil TeknolojisiProfesör1Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak.
Dokuma kumaşların üç boyutlu geometrileri ve performans özelliklerinin teorik ve deneysel incelenmesi üzerine çalışmaları olmak.
Makina Teorisi ve DinamiğiDoçent1Fizik alanında doçentliğini almış olmak. Zararlı madde arıtımları, nükleer spektrofotometri ve nükleer dedektörler konularında çalışmaları olmak.
HidrolikDoçent1İnşaat Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Hidrolojide bilgi kuramı konusunda çalışmaları olmak.
SismolojiDoçent1Yer Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Deprem kaynağı ve eşdeğer kuvvet analizi konularında çalışmaları olmak.
Maden Yatakları ve JeokimyaDoçent1Yer Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Uranyum
yatakları ve tüflerde zeolit oluşumları konularında çalışmaları olmak.
Yer FiziğiDoçent1Yer Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Potansiyel alan verilerinin optimizasyonu ve istatistiksel analizi konularında çalışmaları olmak.
Uygulamalı JeofizikDoktor Öğretim Üyesi1Jeofizik Mühendisliğinde doktora yapmış olmak. Uygulamalı jeofizik ve yerel zemin koşullarının deprem davranışı üzerindeki etkileri konularında çalışmaları olmak.
Maden Yatakları ve JeokimyaDoktor Öğretim Üyesi1Ekonomik Jeolojide doktora yapmış olmak. Maden yataklarının köken ve oluşum koşullarına yönelik sıvı kapanım ve izotop üzerine çalışmaları olmak.
Çevre TeknolojisiDoktor Öğretim Üyesi1Çevre Mühendisliğinde lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Çevresel taşınım süreçleri modelleme ve risk analizi, çevresel radyoaktivite konularında çalışmaları olmak.
Üretim MetalurjisiDoktor Öğretim Üyesi1Metalurji ve Malzeme Mühendisliğinde doktora yapmış olmak. Optik sensörler, yapısal renkli malzemeler ve dielektrik malzemeler üzerine çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ   
Anesteziyoloji ve ReanimasyonProfesör1Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında doçentliğini almış olmak. Pediyatrik anestezi ve nörotoksisite ile ilgili çalışmaları olmak.
Anesteziyoloji ve ReanimasyonProfesör1Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında doçentliğini almış olmak. Kardiyopulmoner resüsitasyon konusunda ve kardiyak arrest sonrası nörolojik prognoz biyobelirteçleri konusunda çalışmaları olmak.
Anesteziyoloji ve ReanimasyonProfesör1Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında doçentliğini almış olmak. Ultrason eşliğinde periferik sinir bloğu ve karaciğer transplantasyonu hakkında çalışmaları olmak.
Beyin ve Sinir CerrahisiProfesör1Nöroşirurji alanında doçentliğini almış olmak. Temporal kas atrofisi ve duramater biyomekaniği konusunda çalışmaları  olmak.
Beyin ve Sinir CerrahisiProfesör1Nöroşirurji alanında doçentliğini almış olmak. Omurga Cerrahisi konusunda tedaviye yönelik uluslararası sınıflandırmalar ve  beyinciğin gelişimsel hastalıklarının tedavisi konusunda çalışması olmak.
RadyolojiProfesör1Radyoloji alanında doçentliğini almış olmak. Yapay zeka ile tüm vücut kompozisyonu tahmininin akciğer kanseri ve özefagus kanseri ile ilişkisi konusunda çalışmaları olmak.
Kadın Hastalıkları ve DoğumProfesör1Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında doçentliğini almış olmak. T.C. Sağlık Bakanlığı üremeye yardımcı tedavi  uygulamaları sertifikası olmak ve  In vitro maturasyon ve abdominal OPU açısından çalışmaları olmak.
Kadın Hastalıkları ve DoğumProfesör1Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında doçentliğini almış olmak. Genital organ kanserleri ve pelvik dokularda hücre ölümü ile ilgili çalışmaları olmak.
Tıbbi PatolojiProfesör1Tıbbi Patoloji alanında uzmanlığını ve doçentliğini almış olmak. Meme, endokrin ve moleküler patoloji konusunda çalışmaları olmak.
AnatomiProfesör1Anatomi alanında uzmanlığını ve  doçentliğini almış olmak. Nörostereoloji, cerrahi anatomi  ve immunohistokimya alanlarında çalışmaları olmak.
RadyolojiDoçent1Radyoloji alanında doçentliğini almış olmak. Çocuk Radyolojisi yandal uzmanı olmak. Perinatal asfikside yapay zeka konusunda çalışması olmak.
Tıbbi PatolojiDoçent1Tıbbi Patoloji uzmanı olmak. Tıbbi Patoloji alanında doçentliğini almış olmak. Moleküler patoloji ve jinekopatoloji ile ilgili çalışmaları olmak.
Genel CerrahiDoçent1Genel Cerrahi alanında doçentliğini almış olmak. Peritoneal karsinomatoz ve peritoneal metastaz konularında çalışmaları olmak.
KardiyolojiDoçent1Kardiyoloji alanında doçentliğini almış  olmak. Kalp transplantasyonu ve pulmoner hipertansiyon hastalarının ekokardiyografik değerlendirmesi hakkında çalışmaları olmak.
Fizik Tedavi ve RehabilitasyonDoçent1Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak.  Nöromuskuler hastalıklar ve lenfödem alanında çalışmaları olmak.
İç Hastalıkları Doçent1İç Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak. İç Hastalıkları yoğun bakım yan dal uzmanı olmak. Yoğun bakımda akut böbrek hasarı ve önlenmesi konusunda klinik çalışmaları olmak.
İç Hastalıkları Doçent1İç Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak. Hematoloji yan dal uzmanı olmak Hematolojik malignitelerde yaşam kalitesi ve covid hastalarında konvalesan plazma tedavisi etkinliği konusunda çalışmaları olmak.
Acil TıpDoçent1Acil Tıp alanında doçentliğini almış  olmak. Afet alanında, acil serviste  deprem sonrası gelişen crush yaralanmalarda diyaliz skoru ve ağır ekstremite yaralanmalarında amputasyon skorlaması ile ilgili çalışmaları olmak.
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve HastalıklarıDoktor Öğretim Üyesi1Çocuk psikiyatrisi alanında uzmanlığını almış olmak. Otizmde ilaç çalışmaları üzerine meta analiz çalışmaları olmak.
İç HastalıklarıDoktor Öğretim Üyesi1İç Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak. Romatoloji yan dal uzmanı olmak. Romatolojik hayvan modelleri konusunda çalışmaları olmak.
İç HastalıklarıDoktor Öğretim Üyesi1İç Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak. Romatoloji yan dal uzmanı olmak. Skleroderma alanında çalışmaları olmak.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDoktor Öğretim Üyesi1Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olmak. Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi yan dal uzmanı olmak. Tromboelastografi konusunda çalışması olmak.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDoktor Öğretim Üyesi1Çocuk Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak. Neonatoloji yan dal uzmanı olmak. Yeniğdoğanda anne sütü ve sıvı tedavisi konusunda çalışmaları olmak.
Spor HekimliğiDoktor Öğretim Üyesi1Spor Hekimliği alanında uzmanlığını almış olmak. Statik ve dinamik denge ile proloterapi konularında çalışmaları olmak.
VETERİNER FAKÜLTESİ   
Veterinerlik BiyokimyasıProfesör1Veteriner Biyokimya alanında doçentliğini almış olmak. Mikrobiyata, DNA belirteçleri, tüm genom analizi ve hücre kültürü konularında çalışmaları olmak.
Veterinerlik MikrobiyolojisiDoçent1Veteriner Mikrobiyolojisi alanında doçentliğini  almış olmak. Köpek ve kedilerde zoonoz periodontal patojenler üzerine çalışmaları olmak.
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve TeknolojisiDoktor Öğretim Üyesi1Veteriner fakültesi mezunu olmak. Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde doktora yapmış olmak. Gıda mikrobiyolojisi ve probiyotik bakterilerin sağlık etkilerinin in vivo araştırılması üzerine çalışmaları olmak.
Veterinerlik GenetiğiDoktor Öğretim Üyesi1Moleküler Biyoloji veya Genetikte doktora yapmış olmak. Kök hücre, eksozom ve in vivo beyin iskemi modeli konusunda çalışmaları olmak.
Veterinerlik ZootekniDoktor Öğretim Üyesi1Veteriner fakültesi mezunu olmak. Zooteknide doktora yapmış olmak. Çiftlik hayvanlarında büyüme eğrilerinin modellenmesi üzerine çalışmaları olmak.
İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU  
Yerel YönetimlerProfesör1Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Politikaları alanında doçentliğini almış olmak.  Yerel kamusal hizmetler, dezavantajlı gruplar, göç ve katılım konularında çalışmaları olmak.
PazarlamaProfesör1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak. Bilinçli tüketim ve tüketici davranışları, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve satış teknikleri ile şehir pazarlaması konularında çalışmaları olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU  
Tıbbi Görüntüleme TeknikleriDoçent1Sağlık Fiziği alanında doçentliğini almış olmak. Radyoloji alanında hasta dozları, dozimetre ve mrg konularında çalışmaları olmak. 
TORBALI MESLEK YÜKSEKOKULU  
Doğal Yapı Taşları TeknolojisiProfesör1Maden Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Doğaltaş ve kaya mekaniği üzerine çalışmaları olmak.
Sondaj TeknolojisiDoçent1Kimya Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak. Kimyasal reaksiyonlar ve enerji konusunda öğretim materyalleri geliştirilmesine yönelik çalışmaları olmak.
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU  
Turizm İşletmeciliğiProfesör1Turizm alanında doçentliğini almış olmak. Sürdürülebilir destinasyon yönetimi, destinasyon pazarlaması ve küçük konaklama işletmeleri konularında çalışmaları olmak.
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ ENSTİTÜSÜ  
Deniz Bilimleri Profesör1Deniz Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Deniz biyoçeşitliliği ve deniz ekosistemi işlevselliği üzerine çalışmaları olmak.
Deniz Bilimleri Profesör1Klasik Arkeoloji alanında doçentliğini almış olmak. Sualtı arkeolojisi, deniz seviyesi değişimi ve jeoarkeoloji konularında çalışmaları olmak.
Deniz TeknolojisiDoçent1Yer Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Deniz seviyesi değişimi, jeoarkeoloji ve sualtı arkeolojisi konularında çalışmaları olmak.
Deniz BilimleriDoçent1Deniz ve Gemi Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Deniz ortamında petrol hidrokarbonları ve ağır metaller üzerine çalışmaları olmak.
ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ  
Translasyonel OnkolojiDoçent1Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doçentliğini almış olmak. Translasyonel onkoloji alanında çalışmaları olmak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.