Dolar 34,0625
Euro 38,0418
Altın 2.834,55
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

iPhone 15’in çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu

iPhone 15’in çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu
7 Ağustos 2023 15:52
69
A+
A-

07.08.2023- Apple tarafından üretilen iPhone 15’in muhtemelen 12 veya 13 Eylül’de duyurulacağı iddia ediliyor. Yeni cihazın daha ince bir çerçeve ve çentik yerine dinamik ada ile geleceği belirtiliyor.

Telefonunuzu yükseltmek için iPhone 15’i bekliyorsanız, görünüşe göre sadece birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor. Bloomberg muhabiri Mark Gurman, son Power On bülteninde bu yılki etkinliğin “12 Eylül ya da 13 Eylül’de” yapılacağını söylüyor.

Bu açıklamanın, Apple’ın geleneksel duyuru takvimine uygun ve aynı zamanda 9to5Mac’in “mobil operatörlerin çalışanlarından büyük bir akıllı telefon duyurusu nedeniyle 13 Eylül’de izin almamalarını istediğini” söyleyen yakın tarihli bir raporuyla da uyumlu olduğu belirtildi.

12 YA DA 13 EYLÜL’DE DUYURULABİLİR!

Eğer Apple tipik çıkış takvimine sadık kalırsa, 12 ya da 13 Eylül’de (Salı ya da Çarşamba) yapılacak bir duyuru, cihaz için ön siparişlerin 15 Eylül’de başlamasına ve telefonun 22 Eylül’de piyasaya sürülmesine yol açacaktır.Ancak Apple’ın henüz herhangi bir duyuru yapmadığı belirtildi.

Yeni nesil iPhone’dan neler bekleyebileceğimize dair pek çok şey duyduk. Bu yıl, çoğu yıl olduğu gibi, telefon muhtemelen yükseltilmiş bir işlemcinin yanı sıra geliştirilmiş bir kameraya sahip olacak.

DAHA İNCE BİR ÇERÇEVE İLE GELEBİLİR

Ayrıca iPhone 15’in her versiyonunda çentik yerine Dinamik Ada, daha küçük bir çerçeve ve Apple’ın Lightning şarj cihazı yerine USB-C üzerinden şarj olması bekleniyor.

iPhone 15’in, cihazın güncellenmiş özelliklerinin maliyetini dengelemeye yardımcı olmak için lansman sırasında öncekilerden daha pahalı olacağı da söyleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.